Verenigings activiteiten

Naast paarden activiteiten organiseren de commissies van Hippeia ook vele verenigings activiteiten. Heb je (even) geen zin in paarden, maar wel in gezelligheid? Dan ben je bij Hippeia aan het juiste adres. Naast jaarlijkse of maandelijkse activiteiten zoals het kerstdiner en de daghap, wagen de leden zich regelmatig aan nieuwe activiteiten. Zo is er afgelopen jaar gezeild en hebben de Hippeianen hun kennis getoond tijdens een pub-quiz. Een selectie van de student-gerelateerde activiteiten die vaker terugkomen vind je hieronder.

Borrel
Iedere 1e donderdag van de maand vindt er een Hippeia-borrel plaats in café De Stadsgenoot in het hartje van Utrecht. De Hippeianen kletsen erop los onder het genot van een biertje, wijntje of een glas cola. Soms worden de borrels gecombineerd met een andere activiteit en wordt er van te voren gebarbecued, gelasergamed of geschaatst.

website5

Daghap
Iedere 3e woensdag van de maand verzorgt de barcommissie een heerlijke maaltijd. Alle Hippeianen verzamelen zich rond etenstijd op de manege om gezellig met zijn allen van de culinaire gerechten te genieten. Zo wordt er een hele hoop gekletst en gelachen.

Kerstdiner
Ieder jaar vlak voor kerst organiseert de evenementencommissie het kerstdiner. De locatie is elke keer weer een verrassing, maar het wordt keer op keer een geslaagde avond. Of er nu wordt gewokt, er heerlijke tapas op tafel komen of we ons tegoed doen aan een vier-gangen diner, iedereen gaat met een glimlach en een volle buik weer naar huis.

Vrienden- en familiedag
Niet alleen de Hippeianen zelf, maar ook hun familie en vrienden krijgen aandacht! Elk jaar wordt er een avond georganiseerd waarop de vrienden en familie een kijkje kunnen nemen op de manege en mee kunnen doen met een activiteit. Zo hebben we een keer met zijn allen een WK-wedstrijd gekeken op groot scherm, gebarbecued en hebben de vrienden en familie zelf de kans gekregen om een keer op een paard te rijden.

Sinterklaas
Net zoals het kerstdiner, kan ook Sinterklaas niet ongemerkt voorbij gaan. Rond 5 december verzamelen de Hippeianen zich met cadeautjes en heel veel lekkers, om daar urenlang spelletjes te doen net zolang totdat ze hun buit verzameld hebben.

website12