Hippeia’s Favorites

Hippeia komt als vereniging het gehele jaar door op een hoop plekken, waarvan veel plekken waar we jaarlijks terugkomen. De favorieten van Hippeia vindt je hieronder:

Country Stables
Hoewel Hippeianen deze tak van de paardensport niet actief beoefenen, kun je bij deze manege in Wassenaar terecht voor een super leuke Westernles.

Het Zwarte Water
Voor prachtige ritten op lieve paarden door de Brabantse bossen en een toffe kamplocatie is deze manege in De Mortel zeer geschikt!

Manege Bakker
Voor een prachtige rit door de duinen en over het strand kunnen Hippeianen terecht bij Manege Bakker in Noord-Holland.

Manege Gasselte
Deze manege in Drenthe is een grote favoriet binnen Hippeia. Vooral als kamplocatie is de manege erg geschikt, daar het redelijk ver van Utrecht af ligt voor een buitenrit.

Manege Groessen
Deze manege van Honorair leden Lizzy de Koning en Thijs Visscher is misschien een stuk rijden, maar biedt een prachtlocatie voor SO Hippeia 2017!

M.R.C. Marcroix
Op het militair terrein in Amersfoort bevindt zich M.R.C. Marcroix. Op deze manege zijn al vele springdagen gehouden en er zullen zeker nog een hoop springdagen volgen!

Nieuw El Dorado
Op deze prachtige manege in Soest staan toffe paarden die niet onderdoen voor een sprongetje!

Stal t Reelaer
Al een aantal jaar gaat Hippeia naar deze manege in Raalte voor crosslessen! Elke keer opnieuw blijkt dit een groot succes!