Prijzen

Wanneer je lid bent van Hippeia, zijn er verschillende financiële verplichtingen waar je rekening mee moet houden.

Contributie
Ieder jaar wordt in november de contributie geïnd. Deze bedraagt €35,00 voor rijdend-student leden en €35,00 voor niet-rijdend student-leden. Als je na 1 februari lid wordt, betaal je de helft van de contributie.

Olympos Sportkaart
Lid worden kan heel het jaar, maar voor alle student-leden(zowel rijdend als niet-rijdend) van het vorige college jaar geld dat zij zich voor 15 oktober bij Olympos te registreren als lid van Hippeia. Dit doe je door de Olympas aan te schaffen via de website van Olympos of bij de Sportdesk op de Uithof. De kosten van deze registratie bedragen €140,00. Vergeet niet (een kopie van) het betaalbewijs te sturen naar fiscus@hippeia.nl.

Lessen
Rijdend student-leden betalen €67,17 in de maand aan manege ’t Hoogt voor de wekelijkse lessen op de woensdagavond. Donateur-Hippeianen krijgen het eerste jaar na afstuderen geen korting meer op de lessen vanuit Hippeia en betalen €83,34 per maand.

FNRS Ruiterpaspoort
Het ruiterpaspoort is verplicht voor iedereen die rijdt bij een FNRS manege. Omdat manege ’t Hoogt is aangesloten bij de FNRS, dienen alle rijdende leden van Hippeia in het bezit te zijn van een ruiterpaspoort. De kosten hiervan lopen via de KNHS en bedragen €25 per jaar. Dit gaat via de manege, je hoeft hier zelf niets voor te doen.

*Disclaimer: de prijzen die je hier vindt zijn geldig voor het huidige collegejaar.