Paardenactiviteiten

De commissies van Hippeia organiseren vele activiteiten met paarden. Deze worden altijd druk bezocht en door de vele verschillende activiteiten die er worden georganiseerd, zit er voor elke Hippeiaan wel iets leuks tussen! Sommige activiteiten komen elke maand of elk jaar terug zoals de wedstrijden, buitenritten of het kamp. Andere activiteiten worden door de evenementencommissie verzonnen en zien voor het eerst het licht binnen Hippeia. Voor informatie over adressen die wij graag bezoeken, kijk onder het kopje Hippeia’s Favorites. Een selectie van de paard-gerelateerde activiteiten die elk jaar terugkomen vind je hieronder.

Buitenrit 
De evenementencommissie organiseert regelmatig buitenritten. Deze worden altijd druk bezocht. De ritten variëren van bijvoorbeeld uitwaaien op het strand, een Tinkerrit, een nachtelijke Maanrit of gewoon lekker de bossen in. Kortom: de Hippeianen zijn overal voor in. Er wordt altijd voor gezorgd dat de rit aansluit op het niveau van de leden.

website1edit
Springdag 
Springdagen zijn populair onder de Hippeianen. Op een manege gespecialiseerd in springen, en dus met goede springpaarden, wagen we ons aan kruisjes, stijltjes, oxers en parcourtjes. Tijdens onze eigen lessen op de woensdagavond wagen we ook wel eens een sprongetje, maar voor de springliefhebbers kan een springdag niet ontbreken. Ook kunnen de leden tijdens de springdagen oefenen voor een eventuele springwedstrijd tijdens een van de Steden Ontmoetingen.

Kamp
Eén van de hoogtepunten is ieder jaar weer het kamp! Tijdens het kamp worden de caps en zakken snoep in de auto geladen en wordt er een weekend lang paardgereden, gelachen en gefeest. Het is hét moment waarop je je medehippeianen beter leert kennen en de ins-en-outs van de vereniging te weten komt. Naast buitenritten worden er vaak andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een parcours springen, western rijden, zwemmen met paarden en nog veel meer. Aan gezelligheid geen gebrek!

img_0769