Paardenactiviteiten

De commissies van Hippeia organiseren vele activiteiten met paarden. Deze worden altijd druk bezocht en door de vele verschillende activiteiten die er worden georganiseerd, zit er voor elke Hippeiaan wel iets leuks tussen! Sommige activiteiten komen elk jaar terug zoals de wedstrijden, buitenritten of het kamp. 

Buitenrit 
De evenementencommissie organiseert regelmatig buitenritten. De ritten variëren van bijvoorbeeld uitwaaien op het strand, een nachtelijke Maanrit of gewoon lekker de bossen in. Kortom: de Hippeianen zijn overal voor in. Er wordt altijd voor gezorgd dat de rit aansluit op het niveau van de leden.

Springdag 
Springdagen zijn populair onder de Hippeianen. Op een manege gespecialiseerd in springen, wagen we ons aan kruisjes, stijltjes, oxers en parcourtjes. Tijdens onze eigen lessen op de woensdagavond wagen we ook wel eens een sprongetje, maar voor de springliefhebbers kan een springdag niet ontbreken.

Kamp
Eén van de hoogtepunten is ieder jaar weer het kamp! Tijdens het kamp worden de caps en zakken snoep in de auto geladen en wordt er een weekend lang paardgereden, gelachen en gefeest. Het is hét moment waarop je je mede-Hippeianen beter leert kennen. Aan gezelligheid geen gebrek!