Paardenactiviteiten

De commissies van Hippeia organiseren vele activiteiten met paarden. Deze worden altijd druk bezocht en door de vele verschillende activiteiten die er worden georganiseerd, zit er voor elke Hippeiaan wel iets leuks tussen! Sommige activiteiten komen elk jaar terug zoals wedstrijden, buitenritten en het kamp. 

Wedstrijden

Door de wedstrijdcommissie heeft Hippeia meerdere keren per jaar wedstrijden. Soms zijn deze paard-gerelateerd; dit kan serieuze dressuur of springen zijn, of juist meer lol met je knol door estafette of zonder zadel rijden. Ook zijn er wedstrijden die minder of niet met paarden te maken hebben, zoals een dichtwedstrijd of een wandelchallenge. En als je dan nog steeds fanatiek bent, kan je ook nog meedoen aan de SO’s die door het hele land plaatsvinden! 

Buitenritten 
De evenementencommissie organiseert regelmatig buitenritten. De ritten variëren van bijvoorbeeld uitwaaien op het strand, een nachtelijke Maanrit of gewoon lekker de bossen in. Kortom: de Hippeianen zijn overal voor in. Er wordt altijd voor gezorgd dat de rit aansluit op het niveau van de leden.

Kamp
Eén van de hoogtepunten is ieder jaar weer het kamp! Tijdens het kamp worden de caps en zakken snoep in de auto geladen en wordt er een weekend lang paardgereden, gelachen en gefeest. Het is hét moment waarop je je mede-Hippeianen beter leert kennen. Aan gezelligheid geen gebrek!