Leden

Hippeia kent verschillende categorieën leden. In welke categorie je thuishoort, hangt van twee dingen af: of je studeert en of je meerijdt in de Hippeia les op woensdagavond. Studenten van alle Nederlandse universiteiten en alle HBO-opleidingen, kunnen lid worden van Hippeia. Als je lid wilt worden zijn er een paar dingen die je moet regelen, kijk daarvoor onder het kopje Lid worden.


Rijdend Student-lid
Als je student bent, dan kan je rijdend student-lid worden van Hippeia. Dat betekent dat je op de woensdagavond meerijdt in één van de drie lessen. Als rijdend lid heb je een gegarandeerde plek in de les en krijg je korting op zowel de lessen als alle andere activiteiten.

Niet-rijdend student-lid
Als je wel op zoek bent naar gezelligheid, leuke activiteiten en wedstrijden, maar je niet op de woensdagavond mee wil of kan lessen, dan kan je niet-rijdend student-lid worden. Niet-rijdende student-leden kunnen wel losse lessen (a €18,50) rijden, maar hebben geen recht op een vaste plaats in de les. Zij mogen deelnemen aan alle andere activiteiten en krijgen daarbij ook korting.

Donateur-Hippeiaan
Na afstuderen kan je bij het bestuur aanvraag doen om donateur te worden. Als donateur krijg je dan een plekje in de les zolang hier ruimte voor is en krijg je korting op de activiteiten die Hippeia voor haar leden organiseert. Meer weten over het donateurschap en de kosten hiervan? Neem dan even contact op met het bestuur.

website8

Honorair lid
Honorair leden zijn leden die veel hebben betekend voor de vereniging en daarom tijdens een ALV zijn benoemd tot honorair lid. Zij zijn levenslang lid van Hippeia, zelfs wanneer zij geen student meer zijn.

Hippocrene
De Hippocrene is geen ledencategorie, maar een groep van oud-leden van Hippeia die nog steeds alles willen weten van het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij worden op de hoogte gehouden via de Biks en de Slobber, en jaarlijks wordt er een reünie voor hen georganiseerd door de PR-commissie. Wanneer je je lidmaatschap beëindigt, kun je ervoor kiezen je bij de Hippocrene aan te sluiten en zo verbonden te blijven met de vereniging.

Vrienden van Hippeia
Zowel oud-leden als andere geïnteresseerden (denk aan familie of vrienden van leden) kunnen Vriend van Hippeia worden. Door jaarlijks een vrijwillig bedrag te doneren ondersteunen zij de vereniging.