Lid worden

Hippeia kent verschillende categorieën leden. In welke categorie je thuishoort, hangt van twee dingen af: of je studeert en of je meerijdt in de Hippeia lessen op woensdagavond. Studenten van alle Nederlandse universiteiten en alle HBO-opleidingen, kunnen lid worden van Hippeia. Bij Hippeia rijden maakt je studententijd een stuk gezelliger! Uiteraard begrijpen we dat je dus heel graag bij onze vereniging komt! Wil je eerst kennis maken? Je bent vrij om iedere woensdagavond langs te komen om met ons kennis te maken, en je mag ook (maximaal drie keer) een proefles bij ons rijden. Stuur hiervoor en verdere informatie een mail naar ons bestuur via info@hippeia.nl, dan neemt onze Ab-Actis contact met je op..


Lidmaatschappen

Rijdend student-lid
Als je student bent, dan kan je rijdend student-lid worden van Hippeia. Dat betekent dat je op de woensdagavond meerijdt in één van de vier lessen. Als rijdend lid heb je een gegarandeerde plek in de les en krijg je korting op zowel de lessen als alle andere activiteiten.

Niet-rijdend student-lid
Als je wel op zoek bent naar gezelligheid, leuke activiteiten en wedstrijden, maar je niet op de woensdagavond mee wil of kan lessen, dan kan je niet-rijdend student-lid worden. Niet-rijdende student-leden kunnen wel losse lessen rijden, maar hebben geen recht op een vaste plaats in de les. Zij mogen deelnemen aan alle andere activiteiten en krijgen daarbij ook korting.

Donateur
Na afstuderen kun je het bestuur verzoeken donateur te worden. Als donateur krijg je een plekje in de lessen zolang er voldoende plaatsen beschikbaar zijn en krijg je korting op de activiteiten die Hippeia voor haar leden organiseert. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het bestuur via info@hippeia.nl.

Honorair lid
Honorair leden zijn leden die veel hebben betekend voor de vereniging en daarom tijdens een ALV zijn benoemd tot honorair lid. Zij zijn levenslang lid van Hippeia, zelfs wanneer zij geen student meer zijn.

Hippocrene
Hippocrene is geen categorie leden, maar een groep oud-leden die in contact willen blijven met Hippeia. Ze worden op de hoogte gehouden door de Biks en Slobber. Daarnaast organiseert de Proto-commissie geregeld een reünie voor deze groep gewaardeerde Hippeianen. Wanneer je je lidmaatschap opzegt, kun je ervoor kiezen om lid te worden van de Hippocrene en zo verbonden te blijven met de vereniging.