Leden

Hippeia kent verschillende categorieën leden. In welke categorie je thuishoort, hangt van twee dingen af: of je studeert en of je meerijdt in de Hippeia lessen op woensdagavond. Studenten van alle Nederlandse universiteiten en alle HBO-opleidingen, kunnen lid worden van Hippeia. Als je lid wilt worden zijn er een paar dingen die je moet regelen, kijk daarvoor onder het kopje Lid worden.


Rijdend Student-lid
Als je student bent, dan kan je rijdend student-lid worden van Hippeia. Dat betekent dat je op de woensdagavond meerijdt in één van de vier lessen. Als rijdend lid heb je een gegarandeerde plek in de les en krijg je korting op zowel de lessen als alle andere activiteiten.

Niet-rijdend student-lid
Als je wel op zoek bent naar gezelligheid, leuke activiteiten en wedstrijden, maar je niet op de woensdagavond mee wil of kan lessen, dan kan je niet-rijdend student-lid worden. Niet-rijdende student-leden kunnen wel losse lessen (a €20,00) rijden, maar hebben geen recht op een vaste plaats in de les. Zij mogen deelnemen aan alle andere activiteiten en krijgen daarbij ook korting.

Honorair lid
Honorair leden zijn leden die veel hebben betekend voor de vereniging en daarom tijdens een ALV zijn benoemd tot honorair lid. Zij zijn levenslang lid van Hippeia, zelfs wanneer zij geen student meer zijn.