De lesavond

Altijd al willen leren paardrijden? Of rij jij je hele leven al en wil je dit graag combineren met je studie? Bij Hippeia is alles mogelijk, van groentje tot echte vedette, bij ons ga jij je plek vinden!

Op de woensdagavond hebben we lessen met verschillende niveaus. Naar aanleiding van achtergrondinformatie en een proefles zul je door de instructeur(s) van de manege in samenspraak met het bestuur worden ingedeeld in een van deze lessen.

Natuurlijk zijn er ook binnen deze uren nuances in vaardigheden en niveaus. De lessen bestaan over het algemeen uit onderdelen en oefeningen waar iedereen aan mee doet, maar waarin iedereen wel op eigen niveau uitdagingen en instructie krijgt. Hierdoor zorgen we ervoor dat jij altijd het optimale uit je les kunt halen. Daarnaast wordt er regelmatig de ruimte gegeven om individueel oefeningen te rijden. Zo kan jij je tijdens de lessen focussen op de punten waarin jij verder in wilt groeien. Uiteraard gebeurt ook dit met ondersteunende instructie op niveau!

Bij alle lesavonden zijn het bestuur en andere Hippeianen aanwezig, waardoor er de hele avond wat te doen valt: kijken bij elkaars les, wat drinken in de kantine of kletsen aan de rand van de baan; het is de hele avond gezellig.

Foto gemaakt door Pierre Banoori (Olympos)