Sponsor worden

Hippeia is als vereniging al meer dan 85 jaar actief in het Utrechtse studentenleven. Hippeia is ook flink aan het groeien en heeft momenteel een ledenbestand van ruim 45 actieve leden en een aantal honorairen. Een mooie ingang om, tegen een schappelijke prijs, naamsbekendheid te genereren in zowel de Utrechtse studentenwereld als de paardensport.

Hippeia in Utrecht

Hippeia is een uitermate actieve vereniging. We rijden iedere week paard op Manege ’t Hoogt in Utrecht, daarnaast is er iedere maand een borrel in Utrecht en wordt er minstens een keer per maand een activiteit georganiseerd. Tijdens al deze activiteiten hebben de leden kleding van de vereniging aan. Daarbij dragen veel leden hun verenigingskleding ook graag buiten Hippeia, naar de Universiteit of in Utrecht bijvoorbeeld. Ook staat Hippeia ieder jaar op de Sportmarkt van de UIT, de introductieweek voor de universiteit en alle hogescholen van Utrecht. Tijdens dit evenement deelt Hippeia altijd promotiemateriaal van haar sponsors uit. Een mooi bereik dus voor u als sponsor.

Nationale wedstrijden

Namens Hippeia reist er naar iedere Steden Ontmoeting altijd een equippe af. Deze Steden Ontmoetingen zijn nationale studentenruiter wedstrijden en worden door studenten ruiterverenigingen georganiseerd onder toezicht van de KNHS-VNS en worden altijd druk bezocht door studenten uit heel Nederland. Ook Hippeia organiseert jaarlijks zo een Steden Ontmoeting, waarbij u als sponsor in het licht gezet kunt worden. U kunt dit eventement zowel financieel als met andere middelen steunen. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak een goodiebag uitgedeeld.

Prijzen

Wanneer u interesse heeft gekregen, bent u van harte welkom kosteloos een prijsopgaaf aan te vragen bij Hippeia door contact op te nemen via onderstaand contactformulier. Er zijn naast bovengenoemde nog tal van andere mogelijkheden waarop wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Aarzel niet om vrijblijvend het gesprek met ons aan te gaan.