Sponsor worden

Hippeia is als vereniging al meer dan 85 jaar actief in het Utrechtse studentenleven. Hippeia is flink aan het groeien en heeft momenteel een ledenbestand van ongeveer 60 actieve leden en een aantal honorairen. Een mooie ingang om, tegen een schappelijke prijs, naamsbekendheid te genereren in zowel de Utrechtse studentenwereld als de paardensport.

Hippeia in Utrecht

Hippeia is een uitermate actieve vereniging. We rijden iedere week paard op Manege ‘t Hoogt in Utrecht, daarnaast is er iedere maand een borrel in Utrecht en wordt er minstens een keer per maand een activiteit georganiseerd. Tijdens al deze activiteiten hebben de leden vaak kleding van de vereniging aan. Daarbij dragen veel leden hun verenigingskleding ook graag buiten Hippeia, naar de Universiteit of in Utrecht bijvoorbeeld. Ook staat Hippeia ieder jaar op de Sportmarkt van de UIT, de introductieweek voor de universiteit en alle hogescholen van Utrecht. Tijdens dit evenement deelt Hippeia altijd promotiemateriaal van haar sponsors uit. Een mooi bereik dus voor u als sponsor.

Nationale wedstrijden

Namens Hippeia reist er naar iedere Steden Ontmoeting altijd een equippe af. Deze Steden Ontmoetingen zijn nationale studentenruiterwedstrijden en worden door studentenruiterverenigingen georganiseerd onder toezicht van de KNHS-VNS, en worden altijd druk bezocht door studenten uit heel Nederland. Ook Hippeia organiseert jaarlijks zo’n Steden Ontmoeting, waarbij u als sponsor in het licht gezet kunt worden. U kunt dit evenement zowel financieel als met andere middelen steunen. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak een goodiebag uitgedeeld.

Prijzen

Wanneer u interesse heeft gekregen, bent u van harte welkom kosteloos een prijsopgave aan te vragen bij Hippeia door contact op te nemen via info@hippeia.nl. Er zijn naast bovengenoemde nog tal van andere manieren waarop wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Aarzel niet om vrijblijvend het gesprek met ons aan te gaan.

Huidige sponsoren

Op het moment wordt Hippeia door verschillende bedrijven gesponsord. Om de website van deze sponsoren te bekijken kunt u hier onder klikken:


www.sportraadutrecht.nl


www.dressme.nl


www.military-boekelo.nl


www.studentendrukwerk.nl


www.sponsorkliks.com