Verenigingsactiviteiten

Naast paardenactiviteiten organiseren de commissies van Hippeia ook vele verenigingsactiviteiten. Heb je (even) geen zin in paarden, maar wel in gezelligheid? Dan ben je bij Hippeia aan het juiste adres. Naast jaarlijkse of maandelijkse activiteiten zoals het kerstdiner en de daghap, wagen de leden zich regelmatig aan nieuwe activiteiten.  Een selectie van de student-gerelateerde activiteiten die vaker terugkomen vind je hieronder.

Etentje of borrel
Eén keer per maand organiseert de evenementencommissie afwisselend een borrel of een etentje, waar alle leden van Hippeia naar toe kunnen gaan!

Kerstdiner
Ieder jaar vlak voor kerst organiseert de evenementencommissie het kerstdiner. De locatie is elke keer weer een verrassing, maar het wordt keer op keer een geslaagde avond. Of er nu wordt gewokt, er heerlijke tapas op tafel komen of we ons tegoed doen aan een driegangendiner, iedereen gaat met een glimlach en een volle buik weer naar huis.

Sinterklaas
Net zoals het kerstdiner kan ook Sinterklaas niet ongemerkt voorbij gaan. Rond 5 december verzamelen de Hippeianen zich met cadeautjes en heel veel lekkers, om urenlang spelletjes te doen net zolang totdat ze iedereen hun buit verzameld heeft.