Lieve oud-leden, vrienden, familie en andere geïnteresseerden,

U.S.R. Hippeia is bezig met het uitbreiden van haar netwerk. We proberen naamsbekendheid te creëren en onze prachtige vereniging op de kaart te zetten. We willen de vereniging uitbreiden en nog meer studenten de kans geven om paard te rijden tijdens hun studententijd. Dit alles natuurlijk met behoud van het karakter dat Hippeia kenmerkt: persoonlijk, toegankelijk, divers, gezellig en betaalbaar.

Hippeia is een oude vereniging met een rijke historie die het verdient om bekend te zijn. Dit willen we graag realiseren samen met de mensen die Hippeia een warm hart toedragen. Daarom hebben we het concept Vrienden van Hippeia opgezet. Een Vriend van Hippeia draagt op een of andere wijze bij aan het bestaan van de vereniging, bijvoorbeeld door een financiële bijdrage of samenwerking.

Wat levert dit jou op? Ten eerste kan jouw dochter/kleinkind/vriend/etc. bij Hippeia genieten van nog meer leuke activiteiten. Daarnaast krijg je het clubblad “de Biks” toegestuurd en zal je worden uitgenodigd voor de sponsoravond. Bij sponsoring vanaf 100 euro is een logovermelding in het clubblad en op de website mogelijk.

Voel je hier iets voor en wil je Vriend van Hippeia worden? Stuur dan een mailtje naar fiscus@hippeia.nl en dan kijken we samen wat er mogelijk is. We kijken uit naar je reactie!